ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

image

Η συμμετοχή των αθλητών του Ομίλου μας στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017 (Ρίο Αχαΐας, 22/6-2/7/2017) είναι μία μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειές τους, τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Συνοδοιπόροι και αρωγοί στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν 2 εταιρείες, η εταιρεία UNILOG ΑΕ του κ. Στυλιανού Λιναρδάκη και μία ακόμη εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της. Αυτές οι εταιρείες προσέφεραν τα ποσά των 500€ και 400€ αντίστοιχα για να ενισχύσουν την παρουσία μας στους αγώνες.

Για το λόγο αυτό το ΔΣ του ΟΣΠΡΜ απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήριο επιστολή στις εταιρείες αυτές:

Προς
UNILOG AE​​​​​​​                                                                             Πόρτο Ράφτη, 24 Μαΐου, 2017

Υπ’ όψη: κ. Στ. Λιναρδάκη, κας Π. Δέδη και κας Α. Πίσσα

Κυρία Δέδη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Σκακιού Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου επιθυμεί να σας εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του για την ευγενική σας χειρονομία να «υιοθετήσετε» την συμμετοχή ενός αθλητή μας στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που θα πραγματοποιηθούν από 26/6 – 2/7/2-17 στο Ρίο Αχαΐας και να προσφέρετε 500€ για τον σκοπό αυτό.
Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτήν οι αθλητές μας και οι οικογένειές τους.
Η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης γι’ αυτούς που μπορούν να προσφέρουν. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο του Ομίλου μας αποτελεί λαμπρό παράδειγμα σε μια εποχή μάλιστα που επικρατεί ο εγωκεντρισμός και η αδιαφορία και αποδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη που διέπει τα μέλη της Εταιρείας σας και εσάς προσωπικά.
Ελπίζουμε η προσφορά σας να γίνει παράδειγμα και να παρακινήσει και άλλους που μπορούν να το ακολουθήσουν.
Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του ΟΣΠΡΜ

Η Πρόεδρος​​​​​​
Γ. ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ​​​​​

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s